noua-lemonatoΦιλετάκια μοσχαρίσια απαλλαγμένα από το λίπος μα όχι από τη γεύση!

Υλικά για 4 μερίδες
1 κιλό κρέας νουά
4 κουταλιές  σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά σούπας βούτυρο γάλακτος
½ ποτήρι του κρασιού κρασί
1 κρεμμύδι ολόκληρο
1 καρότο
1 σκορδάκι
αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπωλάκι που περιέχει το κρασί, το αλάτι και το πιπέρι, προσθέτετε το κρέας και το αφήνετε για 30 λεπτά. Μαλακώνετε με λίγο νεράκι το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτετε το μείγμα με το κρέας. Ρίχνετε λίγο νεράκι, βράζετε το φαγητό και προσθέτετε το λέδι. Αφού απορροφηθούν τα υγρά δένετε με 1 κουταλιά της σούπας corn-flour.