panacotaΕλεύθερη γλουτένης, σιτηρών, γάλακτος και αβγού
2 φλιτζάνια γάλα στοιχεικό ή μερικώς υδρολυμένο γάλα ή γάλα ρυζιού ή σόγιας
3-4 κουτ. σούπας ζάχαρη
1 ½ κουτ. γλυκού αγάρ αγάρ (περίπου 3 γραμ.)
1 βανίλια σκόνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Με αγάρ αγάρ: Ανακατεύετε όλα τα υλικά, τα βάζετε στη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και πριν πάρουν βράση αφού ανακατευτούν όλα τα υλικά, κατεβάζετε από το μάτι, κρυώνει για λίγο το μείγμα και το αδειάζετε σε 4 ατομικά μπολάκια τα οποία για να ξεφορμάρετε ευκολότερα, αλείφετε εσωτερικά ελαφρά με λίγο ηλιέλαιο.