crepesΕλεύθερες γλουτένης
ΥΛΙΚΑ
1 φλιτζάνι αλεύρι από ρεβίθια
1 φλιτζάνι νερό
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
λίγο αλάτι
ηλιέλαιο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύετε το αλεύρι με το νερό, το μπέικιν και λίγο αλάτι. Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι (20 εκ. περίπου) και το αλείφετε ελαφρά με ελάχιστο ηλιέλαιο. Ρίχνετε το ¼ το μείγματος στο τηγάνι και με ένα κουτάλι, το απλώνετε για να καλύψει όλη την επιφάνεια. Ψήνετε την κρέπα σε μέτρια φωτιά για λίγα λεπτά, και όταν ξεκολήσει από κάτω, την γυρνάτε για να ψηθεί και από την άλλη πλευρά για λίγα λεπτά ακόμη.
Συνεχίζετε με το υπόλοιπο μείγμα.
Ετοιμάζετε την γέμιση της αρεσκείας σας και σερβίρετε.