pasta_with_salmon.jpgΤέλειο πιάτο για τους λάτρεις της μακαρονάδας!

 

 

 


Υλικά
200γρ βίδες ολικής αλέσεως
100γρ σολωμό καπνιστό
100γρ γιαούρτι 2%
½ λεμόνι
1 καυτερή πιπερίτσα
1κ.σ άνηθο
1κ.σ ελαιόλαδο
Αλάτι

Εκτέλεση

    Βράστε τις βίδες al dente σε άφθονο νερό με αλάτι πλούσιο σε κάλιο.
    Ψιλοκόψτε το σολωμό, τον άνιθο & την πιπερίτσα & ξύστε τη φλούδα του λεμονιού.
    Σε ένα βαθύ τηγάνι προσθέστε το ελαιόλαδο με λίγο νερό & στη συνέχεια το μείγμα του σολωμού με τα αρωματικά.
    Μόλις ζεσταθεί προσθέστε τα μακαρόνια & το γιαούρτι & αναδέψτε ελαφριά.