Δίαιτα - Διατροφή

Ρυζόγαλο χωρίς ζάχαρη χωρίς, αυγά, γλουτένη, ξηρούς καρπούς

 εικονίδιο χωρίς γλουτένη σιτηράεικονίδιο χωρίς αυγόεικονίδιο χωρίς ξ καρπούς

1 κούπα ρύζι αναποφλοίωτο

2 κούπες νερό

4 κούπες γάλα 1.5% λιπαρά

2κ.σ μέλι

για το σερβίρισμα: φρέσκα φρούτα, κανέλα, δυόσμος

Εκτέλεση

1.      Μισοβράζουμε το ρύζι με το νερό

2.      Προσθέτουμε το γάλα και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Βράζουμε για περίπου μισή ώρα έως ότου να έχει πήξει το ρυζόγαλο

3.      Σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε απαλά

4.      Αφήνουμε πάνω στο ζεστό μάτι την κατσαρόλα για 5-10 λεπτά ακόμα

Σερβίρουμε σκέτο ή με κανέλα τριμμένη ή δυόσμο ή φρέσκα φρούτα όπως φράουλες ή αποξηραμένα φρούτα όπως σταφίδες, κράνμπερις